Ma Chérie - Jesús Giron Araque

Obra guanyadora del 13è Premi de Teatre Breu Andreu Solsona
El jurat va destacar l’originalitat amb la que l’autor plateja l’argument a partir d’uns quadres de famosos pintors, que donen peu a una estructura teatral molt ben resolta.

Jesús Giron Araque (Calles, València, 1956) Escriptor valencià que escriu en català. Mestre de primària, Llicenciat en Geografia i Història i en Ciències de l’Educació i professor de valencià. Ha exercit la docència en escoles de primària i instituts de secundària durant trenta-nou anys. Actualment jubilat.

Membre fundador de LletrAEdeta, un col·lectiu d’escriptors del Camp de Túria. Manté actiu el bloc El Cau de Calpurni on publica poemes propis i d’altres poetes.
Ha estat guardonat en diversos certàmens de poesia, com ara els d’Amposta, La Pobla de Vallbona, Picassent, Canals, Alcúdia de Crespí, Nules, Sagunt o Badalona.
Ha publicat els poemaris Llibre de contemplació (Ed. Germania, 2013), Inventari de fragilitats (Onada Edicions, 2016), El bosc de bambú (Viena Editorial, 2019), i Hotel (Ajuntament de Mislata, 2019).